Een massage voor specifieke klachten

Neem contact op

Heeft u specifieke lichamelijke klachten maar heeft een bezoek aan een massagesalon niet geholpen? Dan kan het zijn dat u niet de juiste massage heeft gekregen. Bij Fysiotherapie Delfshaven kijken we goed naar uw klachten en zorgen we voor een massage op maat. 


Met mijn achtergrond als fysio- en manueel therapeut en meer dan twintig jaar ervaring in het behandelen van mensen met specifieke lichamelijke klachten, kan ik de meest geschikte massagetechniek vaststellen. Dit kan zowel voor bepaalde problematiek maar ook als preventieve behandeling. In het onderstaande overzicht vindt u een overzicht van de massages die bij Fysiotherapie Delfshaven gegeven worden.

Maak een afspraak

Ontspanningsmassage

Een van de meest bekende massagevormen is de ontspanningsmassage. Tijdens deze massage zal uw lichaam, maar ook uw geest tot rust komen. Deze massage is ondertussen al eeuwenoud en nog steeds populair. De druk en het tempo liggen tijdens een ontspanningsmassage laag. Hierdoor worden de buitenste lagen van uw spierweefsel hersteld en kan uw hele lichaam ontspannen.

Boek een ontspanningsmassage

Drukpuntmassage

De naam zegt het eigenlijk al: tijdens een drukpuntmassage wordt er op specifieke punten in uw lichaam druk toegepast. De punten die hierbij behandeld worden, zijn vaak de oorzaak van pijn en bewegingsbeperkingen in ons lichaam. Door op deze punten te concentreren, verlicht de masseur de pijn en ongemakken van deze knelpunten.

Boek een drukpuntmassage

Shiatsu-massage

Shiatsu-massage is een Japanse massagevorm gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. Shiatsu massage heeft veel overeenkomsten met acupunctuur. Bij deze massage worden echter geen naalden gebruikt, maar worden lichamelijke drukpunten met vingers, handen, voeten of ellebogen van de therapeut behandeld. Hierbij wordt ook rekening gehouden met energiebanen en meridianen.

Boek een shiatsu-massage

Hot stone massage

Hitte en druk zorgen voor ontspanning in uw lichaam. Vandaar dat tijdens een hot stone massage hete stenen worden gebruikt om spanningen te verlichten. Specifieke basaltstenen worden voor deze massage verhit tot 45 graden Celsius. Deze stenen worden vervolgens gebruikt om mee te masseren, maar ook om voor een bepaalde tijd op bepaalde punten te laten rusten. Dit zorgt niet alleen voor minder spanning in uw lichaam, maar ook voor meer energie!

Boek een hot stone massage